Aquest premi, que atorga l’AOC (Administració Oberta de Catalunya), es concedeix als Ajuntaments i Consells Comarcals de Catalunya que han destacat en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions.
Els reconeixements distingeixen Ajuntaments i Consells Comarcals d’acord amb el nombre d’habitants de cada ens, és a dir: d’1 a 500 habitants, de 501 a 1.000 habitants, de 1.001 a 5.000 habitants, de 5.001 a 20.000 habitants, de 20.001 a 50.000 habitants, més de 50.000 habitants i consells comarcals.
La Palma figura en el Top 10 en la categoria de municipis d’entre 1 a 500 habitants.

L’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta que tindrà lloc el 5 de maig a les 17.00 h a la Casa Golferichs, i comptarà amb la participació de l’honorable Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i President de l’AOC, Jordi Puigneró i el President de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras.

A causa de l’actual situació de pandèmia, l’acte es farà en un format  virtual per tots els ens que reben el reconeixement i es podrà seguir en directe pel canal Youtube del Consorci AOC.