Per a poder participar, és imprescindible reserva prèvia enviant correu a turismelapalmadebre@gmail.com o bé trucant al 977 819 064.

“Al llarg del temps, durant tots els períodes històrics de la Palma, els seus habitants han anat deixant pistes sobre un tresor amagat. El coneixement d’aquest tresor, ha estat transmès de forma oral de generació a generació i s’explica que és un tresor tan gran que els seus habitants no el poden moure. Per això només s’han dedicat a transmetre el seu coneixement de manera secreta als habitants del poble.

Aquesta cadena de coneixement transmesa de forma oral es va trencar durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) i només queden les pistes que van deixar incrustades a les pedres poble. 

Necessitem un grup d’investigadors per interpretar totes les pistes de les quals tenim constància i poder tornar a descobrir el tresor amagat de la Palma d’Ebre. 

Però atenció! No sou els únics en voler descobrir el secret. Simultàniament hi ha diferents grups d’investigadors intentant desxifrar el secret amb finalitats egoistes. 

Per aquesta raó ens hem posat en contacte amb vosaltres, els millors historiadors, arqueòlegs i investigadors que tenim (a la Palma). Confiem que pugueu descobrir el secret que guarda el poble abans que els que se’n volen aprofitar. 

Teniu una hora per desxifrar tots els enigmes i tornar al punt de sortida per desvetllar la ubicació del tresor. 

Molta sort.”

 

Comparteix aquesta pàgina

contacte i ubicació